2023. szeptember hónap bejegyzései

Felhívás méhzárlatra

Tisztelt Lakosság! Felhívom a figyelmet, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály által a mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt BO-08I/ÁÉ/1984-5/2023 számon 2023. szeptember 20-án méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el: Kondó, Parasznya, Varbó, Sajókápolna, Sajólászlófalva, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Szemvizsgálat és hallásszűrés

Szeptember 16. Szombat  10.00-14.00–ig  INGYENES SZEMVIZSGÁLAT 

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

GONDOSÓRA

Magyarország Kormánya fontos fel adatának tekinti, hogy gondoskodjon idős honfitársainkról, ezért indította a Gondosóra programot, amelynek célja, hogy Magyarországon a 65 év feletti idős szeretteink biztonságban legyenek. A Gondosóra egy korszerű, díjmentes eszköz, amelyhez egy éjjel–nappal elérhető diszpécserszolgálat kapcsolódik, ezzel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tisztelt Lakosság!

Sajókápolna Község Önkormányzata 2023. 09. 08-án pénteken 16 órától a kultúrotthonban falugyűlést tart. A falugyűlés témája: – Tájékoztatás az eltelt időszakról A 65 éven felüliek megjelenésére különösen számítok, mert egy számukra kedvező lehetőségről szeretném tájékoztatni őket. Tőzsér György polgármester

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!