Hírek kategória bejegyzései

Felhívás méhzárlatra

Tisztelt Lakosság! Felhívom a figyelmet, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály által a mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt BO-08I/ÁÉ/1984-5/2023 számon 2023. szeptember 20-án méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el: Kondó, Parasznya, Varbó, Sajókápolna, Sajólászlófalva, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Szemvizsgálat és hallásszűrés

Szeptember 16. Szombat  10.00-14.00–ig  INGYENES SZEMVIZSGÁLAT 

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

GONDOSÓRA

Magyarország Kormánya fontos fel adatának tekinti, hogy gondoskodjon idős honfitársainkról, ezért indította a Gondosóra programot, amelynek célja, hogy Magyarországon a 65 év feletti idős szeretteink biztonságban legyenek. A Gondosóra egy korszerű, díjmentes eszköz, amelyhez egy éjjel–nappal elérhető diszpécserszolgálat kapcsolódik, ezzel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tisztelt Lakosság!

Sajókápolna Község Önkormányzata 2023. 09. 08-án pénteken 16 órától a kultúrotthonban falugyűlést tart. A falugyűlés témája: – Tájékoztatás az eltelt időszakról A 65 éven felüliek megjelenésére különösen számítok, mert egy számukra kedvező lehetőségről szeretném tájékoztatni őket. Tőzsér György polgármester

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

MEGHÍVÓ

Sajókápolna Község Önkormányzata 3773 Sajókápolna, Szabadság tér 25. Tel.: 06 48/345-905,  Sajókápolna Község Önkormányzat Képviselő–testülete  2023. szeptember 5–én (kedden) 15.00 órai kezdettel képviselő–testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom és kérem szíves megjelenését. 

Kategória: Jegyzői közlemény, Polgármesteri közlemény | Hozzászólás most!

ÉRTESÍTÉS !

A gyermekorvosi rendelés 2023.08.21- 08.25 – ig helyettesítés miatt megváltozik. Tel.+36 20 587-5884 Rendel:Dr.Petercsák Edit

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

TÁJÉKOZTATÁS

Sajókápolna Község Önkormányzatának képviselő-testületi határozata alapján iskolakezdési támogatásban részesíti a településen állandó lakcímmel rendelkező, és életvitel szerűen itt élő tanulóit. A kérelem beadási határideje: 2023. augusztus 20. napjától legkésőbb 2023. szeptember 30-ig. A kifizetés legkésőbb 2023. október 15. napjáig történik. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Toborzás Iskolaőrnek

  A toborzó videó megtalálható >>ITT<<

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

A Magyar Honvédség tájékoztatója

A toborzó plakát megtalálható >>ITT<<

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Tájékoztatás a Háziorvos helyettesítéséről

Tisztelt Betegek! A körzetünkben augusztus 7-11-ig helyettesítés lesz. Helyettesít Dr. Szvetits Zsuzsanna háziorvos. A rendelések helyszíne minden nap a megszokott rendelőben lesz. Időpont: hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 11-13 óra. Szerdán 10-12 óráig tart. A körzeti nővér a rendelések előtti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!